Aracınız ister şahsi aracınız olsun, ister firmanızın ihtiyaçlarını gidermek için (nakliye, servis, toplantı amaçlı) bir araç olsun, bu araç her daim trafikte olduğundan dolayı, sürekli gezen bir reklam aracınız olacaktır. Bu sebeple araç giydirme (araç üstü giydirme) reklamı çok önem taşır.

Bir defaya mahsus vereceğiniz ücret karşılığında aracınızın üzerindeki reklamı 3-4 yıla kadar kullanabilirsiniz. Daha sonra renklerinde solma meydana gelecektir ve görseli yani aracın üstündeki imajı değiştirmek gerekecektir. Görüldüğü üzere bir defaya mahsus ödemesini yaptığınız araç reklamını 4 yıla kadar kullanabiliyorsunuz. Araç reklamı yaptıran firma sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Bu da araç giydirmenin ne kadar başarılı bir reklam seçeneği olduğunun bir ispatıdır.

Firmamızda 1440dpi kalitesinde, yani fotoğraf kalitesinde araç giydirme (araç üstü reklam) baskısı yapılmaktadır. Araç kaplama işleminde yüksek çözünürlüklü makinalar kullanılmalıdır. Bu makinalar hem rengin daha canlı olmasını hem de resim kalitesinin yüksek olmasını sağlamaktadır.